joi, 17 mai 2012

Elefantino – PRIMUL MAGAZIN de detergenti biodegradabili din Romania

Primul magazin de detergenti biodegradabili din Romania a luat nastere in anul 2009 la Brasov.  Detergentii lichizi biodegradabili au un procentaj chimic redus si nu ne expun pielea la diverse iritatii sau afectiuni. Dezvoltatorul magazinelor Elefantino o implementat si ideea ECOLOGIC - ECONOMIC prin reumplerea ambalajelor la fiecare noua achizitie. Astfel respectam natura si transmitem o educatie corecta copiilor nostri. Respectand mediul ne oferim un ambient sanatos si nepoluat. Un recipient se descompune in 800 de ani, iar daca adaugam peste acesti ani si faptul ca majoritatea produselor de curatenie contin un procentaj chimic generos,  putem trage singuri concluzia ca in scurt timp nu vom mai avea cele 4 anotimpuri. Incalzirea globala ar trebui sa ne atraga considerabil atentia atat pentru viitorul nostru cat si pentru cel al urmasilor nostri.
Gama de produse Elefantino este dedicata intregii noastre locuinte: detergent lichid pentru vase sau rufe, balsam, degresant, anticalcar, pardoseli, detartrant si sapun lichid , toate la cele mai mici preturi din piata, in diverse culori si miresme.
Clientii magazinelor Elefantino devin prietenii naturii. Ei stiu sa respecte, sa economiseasca si sa se bucure de calitatea detergentilor lichizi produsi in Italia la cele mai inalte standarde. Preturile foarte mici ale acestor detergenti sunt explicate prin lipsa revanzatorilor, intermediarilor si reumplerea acelorasi recipiente. Astfel reducem cheltuielile  de imbuteliere pastrand un pret accesibil pentru toata lumea: de la studenti la pensionari, iar calitatea produselor satisface pana si cele mai exigente cerinte ale pietii: firme de curatenie, spalatorii, curatatorii, hoteluri, restaurante, cafenele etc.
Elefantino se doreste a fi in Romania mai mult decat un simplu magazin de detergenti lichizi, fiind prietenul nostru, cel care are grija si de cea mai fina piele a copilasilor nostri.

Brasov – Str. Sarmisegetuza, nr. 5,  Contact: 0766.745.628






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu